Крохмаль рисовий для сучасної харчової промисловості

На жаль, оголошення застаріло
Крохмаль рисовий.
Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору, за хімічним складом та будові відноситься до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються із двух природних фракцій - амілози і амілопектину. Добре засвоюється організмом. Рисовий крохмаль застосовується: в якості наповнювача, загущувача та стабілізатора в харчовій промисловості; м"ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарши, м"ясні начинки, паніровки), рибна галузь (крабові палички, рибні напівфабрикати), кондитерська галузь (широке застосування в різних рецептурах).
В хіміко-фармацевтичній галузі рисовий крохмаль можна застосовувати в якості наповнювача в таблетованих лікарських засобах і присипках.
​Білий колір рисового крохмалю важливий як допоміжний матеріал в текстильній, поліграфічній, харчовій та інших галузях промисловості. Велике значення для багатьох виробництв є вязкість крохмального клейстера, що утворюється при нагріванні суміші з водою. Особливість рисового крохмалющо вирізняє його від багатьох інших крохмалів, є ​висока початкова вязкість крохмального клейстеру.
Рубрики
Продукти
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Гречане борошно - його застосування в кулінарії, хлібопекарному і кондитерському виробництві практ...
09:17, 12 квітня
Знакомьтесь, это отличный чай от ТМ "Хим Лайк" – волшебный напиток, вдохновляющий и дающий настоящий...
11:15, 10 квітня
(натуральні інгредієнти для харчової промисловості) Амарант входить в щоденний раціон жи...
09:17, 12 квітня
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
09:17, 12 квітня
Сухой яичный белок используется при производстве пирожных, кремов, суфле,безе и т.п. В кондитерском...
09:17, 12 квітня
Пропонуємо імітовану ікру високої якості. За смаком нічим не поступається натуральній. Виготовлена з...
09:54, 15 квітня
Хочете додати 04563.com.ua на головний екран і бути в курсі новин?