рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і напівфабрикатів

рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і напівфабрикатів
Рисове борошно містить широкий спектр природних мікроелементів, вітамінів і мінеральних речовин, що мають високу біологічну цінність. Цей продукт можна додавати у м’ясну сировину як у сухому, так і в гідратованому вигляді. Також борошно виконує такі функції:
- зв’язує воду у співвідношенні 1:4, 1:6;
- при тепловій обробці зменшує втрати м’ясної сировини;
- утворює стійкі гелі.
Рисове борошно має властивість добре утримувати вологу. Так при виробництві рублених напівфабрикатів волога зберігається на - 100%, ковбасних виробів на - 600%. Водночас рисове борошно утримує жир на - 180%. На відміну від соєвого борошна і соєвого ізоляту, в рисовому немає жиру, що дає змогу м’ясопродуктам зберігати натуральний смак після термічної обробки.
Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м’ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні харчові компоненти (м’ясо, гриби, спеції та ін.). При виробництві паштетів і м’ясних консервів воно додає пластичності кінцевому продукту. М’ясні продукти, що містять рисове борошно, добре зберігаються. При його використанні об’єм кінцевого продукту зростає і при цьому в структурі кінцевого продукту не з’являється крохмальний присмак і не змінюється смак інших компонентів.
www.agrosnab-kiev.zakupka.com
Рубрики
Продукти
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Гречневая мука широко применяется в детском и диетическом питании, при приготовлении различных гарни...
15:05, 10 липня
В СЛУЧАЕ, КОГДА ВЫСОКОЕ СОДЕРЖАНИЕ СВОБОДНОЙ ВЛАГИ В РЫБНЫХ ИЗДЕЛИЯХ НЕЖЕЛАТЕЛЬНО И ТРЕБУЕТСЯ УСИЛИТ...
13:19, 10 липня
​Знежирене термічно оброблене соєве борошно компанії "Агроснаб.", компанія виробляє соєве борошно н...
15:59, 10 липня
Гарбузове борошно наділене подібними до гарбузової олії лікувально-профілактичними властивостями. Ви...
14:42, 10 липня
Перловая мука (ячменная) уникальна - она обладает высокой влаго и жиро - связывабщей способностью....
14:52, 10 липня
Крохмаль рисовий. Крохмаль рисовий являє собою сипучий порошок білого або ледь жовтуватого кольору,...
14:40, 10 липня