5 шокуючих способів їсти кавун (фото)

Здається, існує лише два способи їсти кавун: просто їсти і їсти його багато. Однак, у світі знають чимало інших способів, які можуть здаватись нам дивними або навіть шокуючими. Однак, чому б не поекспериментувати?

Приміром, в Італії готують "кавунов піцу": великі круглі шматки кавуна посипають сиром фета, кільцями червоної цибулі, базиліку та поливають бальзамічним оцтом. Існує і простіший варіант, коли шматочки кавуна загортають у прошутто.

В мексиканській кухні кавун використовують для приготування соусу. Дрібні шматочки кавуна змішують з подрібненим огірком, червоною цибулею, петрушкою, халапеньо, часником, сіллю та соком лайму.

Також кавун їдять з сиром з блакитною пліснявою. Гурмани вважають, що кавун гармонійно сполучається з сиром дорблю, рукколою, перцем чилі, спеціями та оливковою олією.

Ну, а почати експерименти можна, додавши до кавуна сир фета, а для пікантності - ще й червоний перець та оливкову олію.

Автор
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати