Свинина і яловичина подешевшають

М’ясо стане доступнішим - так прогнозують аграрні аналітики.

Зниження цін на м'ясо очікується одразу ж після завершення Великодніх свят в Україні. Як повідомляє інформаційний портал Білої Церкви, так вважають експерти Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ).

Ціни повинні знизитися від 6 до 10 відсотків, на це впливає спадний ціновий тренд на ринку живої худоби – так вважають фахівці.

"Зараз оператори ринку констатують високий рівень відпускних цін на яловичину через необхідність реалізувати продукцію, яка була закуплена за високими цінами, які спостерігалися в кінці березня – початку квітня. Зниження цін на яловичину і свинину очікується після завершення піку попиту", – повідомляють аналітики.

Ціни на куряче м’ясо будуть відносно стабільними, але можливе незначне коливання вартості в межах 3 – 5 відсотків. В країні продовжують дорожчати гриби,  незважаючи на закінчення Великого Посту. Зниження цін на гриби очікується не раніше, ніж через тиждень після Великодня.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
103 перегляди у липні
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку