• Головна
  • 5 смачних сніданків від Юлії Висоцької
07:30, 13 травня 2017 р.

5 смачних сніданків від Юлії Висоцької

Сніданок вихідного дня - особлива трапеза. Вона об'єднує всю сім'ю за неспішним прийомом їжі, домочадці обговорюють минулий тиждень і будують приємні плани на майбутній вікенд.

Талановитий кулінар і відома актриса ділиться варіантами смачних сніданків для вашої родини.

Сніданок 1. Бананові оладки з сиропом, ягодами і горіхами

5 смачних сніданків від Юлії Висоцької, фото-1

Відмінний варіант для ласунів, які не люблять зловживати цукром. Вам потрібно 200 грам борошна, 1 банан, 2 жмені лохини, 1 жменя горіхів пекан, 1 яйце, 300 мл молока, кленовий сироп - 50 мл, 1 столова ложка оливкової олії, 1 столова ложка рослинної олії, 1 столова ложка цукру, розпушувач- половина чайної ложки, щіпка солі. Борошно просійте і змішайте з цукром, сіллю і розпушувачем. Яйце злегка збийте з молоком та оливковою олією. Введіть суміш в борошно. Почистіть банан, порубайте дрібно і додайте в тісто, лохину також додайте в тісто і перемішайте (залиште частину ягід для декору). Розігрійте масло для смаження і спечіть оладки. Готові оладки полійте сиропом. Посипте подрібненим горіхом пекан та ягодами лохини.

Сніданок 2. Кіш лорен

5 смачних сніданків від Юлії Висоцької, фото-2

Цей тарт можна завжди взяти з собою, упакувавши у фольгу, або ланчбокс . Вам потрібно взяти пісочне тісто готове, 1 помідор, 70 грам твердого сиру, 2 скибочки шинки, 1 яйце, 1 перо зеленої цибулі, 50 мл молока, дрібку меленого чорного перцю і сіль за смаком. Розігрійте духовку до 190 градусів. Наріжте помідор кубиками, поперчіть і посоліть. Шинку наріжте такими ж кубиками. Пошинкуйте зелену цибулю. Сир натріть на крупній тертці і перемішайте з помідорами, цибулею і шинкою. Пласт тесту розподіліть по формі з високими бортами. Рівномірно викладіть начинку. Збийте молоко з яйцем і вилийте поверх начинки. Через 15 - 20 хвилин випікання киш буде готовий.

Сніданок 3. Миндально - кремовий рис з ягодами

5 смачних сніданків від Юлії Висоцької, фото-3

Каша на сніданок - безпрограшний варіант. Вона корисна і живильна, а завдяки цим рецептом ще і смачна. Візьміть 1 склянку круглого рису, 100 грам будь - яких доступних ягід, жменю мигдалю, 700 мл молока, 500 мл жирних вершків, 1 столову ложку коричневого цукру. Залийте рис склянкою води і поставте варитися на 10 хвилин. Додайте молоко, вершки, посипте цукром, перемішайте та варіть до повного приготування. Мигдаль подрібніть і додайте в кашу під час варіння. Подавайте готову кашу з ягодами.

Сніданок 4. Омлет з цибулею, сиром і чебрецем

5 смачних сніданків від Юлії Висоцької, фото-4

Рецепт омлету потрібен кожній господині на випадок несподіваних гостей, або примх сім'ї. Вам знадобиться 8 яєць, 8 штук лука - шалот, моцарелла - 1 кулька, 5 гілочок свіжого чебрецю, 2 столові ложки кленового сиропу, 1 столова ложка оливкової олії, половинка чайної ложки вершкового масла, щіпка меленого чорного перцю і сіль за смаком. Шалот очистіть і розріжте уздовж на 4 частини. Обсмажте цибулю в двох маслах до золотистого кольору. Додайте кленовий сироп і ще трохи потоміть цибулю на вогні. Моцареллу порежьте кружечками. Яйця розбийте в глибоку миску, посоліть, поперчіть за смаком, додайте листя чебрецю і збийте віночком. На цибулю викладіть моцарелу і залийте яйцем. Відправте омлет в духовку на кілька хвилин до готовності.

Сніданок 5. Тартіні

5 смачних сніданків від Юлії Висоцької, фото-5

Він досить простий у приготуванні, але дуже ситний і смачний. Візьміть 2 шматка хліба, 1 філе курячої грудки, 1 помідор, 100 грам бекону, 2 - 3 корнішони, салатні листя, 3 гілочки чебрецю, 1 зубчик часнику, 1 столову ложку оливкової олії, сіль і мелений перець за смаком. На заправку потрібно буде 2 - 3 чайні ложки йогурту, 1 чайна ложка гірчиці, сіль і перець за смаком. Відбийте куряче м'ясо, часник почистіть і дрібно порубайте. Філе посоліть, поперчіть, посипте чебрецем, змажте оливковою олією і викладіть часник. Нехай маринується півгодини. В цей час розігрійте гриль і обсмажте бекон з двох сторін і видаліть з нього жир паперовим рушником. На сковороду після бекону викладіть філе і смажте по 5 хвилин з кожного боку. Помідори поріжте кружечками по півсантиметра товщиною. Приготуйте заправку , змішавши інгредієнти. Курку порежте смужками, підсушіть хліб, змастіть його частиною заправки, викладіть на нього листя салату, помідори, курку і полийте знову заправкою - зверху прикрасьте беконом і корнішонами.

Читайте інші новини на нашому сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сніданки #ЮліяВисоцька #рецепти #новиниБілоїЦеркви #смачнийсніданок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...