Корейці винайшли морозиво проти похмілля

У Південній Кореї - найбільш п'ючій країні Центральної Азії - винайшли антипохмільне морозиво. Винахід має назву "Gyeondyo-bar", що в перекладі значить "той вигляд, який мають після бару". 
Як стверджують виробники, головний інгредієнт морозива - сік дерева Hovenia dulcis, відомого в Азії як "цукеркове дерево". Його сік використовується в корейській народній медицині з 17-го століття і допомагає організму оговтатись після надмірного вживання алкоголю.

Нагадаємо, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, Південна Корея споживає алкоголю навіть більше, ніж США. Ринок антипохмільних засобів в Південній Країні оцінюється у 126 мільйонів доларів на рік.

В Україні проблема зловживання алкоголем стоїть ще більш гостро. У 2014-му році Україна посіла шосте місце у світі за рівнем вживання алкоголю.

алкоголь похмілля медицина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі