Відвідати туристичні локації Білоцерківщини пропонують жителям Київщини
У чому унікальність: біопарк – справжній райський куточок для поціновувачів спокійного відпочинку. Гарно облаштована територія з безліччю тварин та птахів, двома озерами, затишними котеджами, альтанками, кафе, дитячим майданчиком з атракціонами. А ті, хто бажають зміцнити здоров’я, можуть спробувати апітерапію – сон на вуликах, або оздоровчий чан. Друга зупинка – місто Біла Церква.
Відстань від “Золотого Фазану” – 67 км. В дорозі – 57 хв. У чому унікальність: Біла Церква – одне з найстаріших міст давньоруської держави, засноване у 1032 році. Обов’язково варто завітати до культової споруди міста – Спасо-Преображенського кафедрального собору, побачити витончений Зимовий палац поміщиків Браницьких, будинок органної та камерної музики, який розташувався в будівлі Костелу святого Івана Хрестителя, а також прийти на екскурсію до Білоцерківського краєзнавчого музею. Третя зупинка – Старий водяний млин та гребля на річці Рось, місто Біла Церква. Відстань від центру – 2,9 км. В дорозі – 7 хв. У чому унікальність: старий кам’яний млин та гребля, збудовані в першій половині ХІХ століття. З локації відкривається чудова панорама з видом на річку Рось. Четверта зупинка – дендропарк “Олександрія”, місто Біла Церква.
Відстань від водяного млина – 5 км. В дорозі – 10 хв. У чому унікальність: понад 200 років дендропарк Олександрія є гордістю не тільки Київщини, а й усієї України. П’ята зупинка – парк Острів Сакури, смт Володарка.
Відстань від дендропарку – 42 км. В дорозі – 40 хв. У чому унікальність: це найзеленіший парк Київщини, який має понад 3000 дерев та унікальні інсталяції в східному стилі. Тут можна гуляти нескінченними стежками, милуватись красою дерев та рослин, роздивлятись незвичні пам’ятники та колонади, охолодитись біля водоспаду та зробити рекордну кількість фото, адже все в парку продумано до дрібничок. Шоста зупинка – екоферма Бабині кози, село Галайки.
Відстань від Острова Сакур – 21 км. В дорозі – 23 хв. У чому унікальність: можна дізнатись про виробництво молочної продукції та секрети сироваріння, погодувати та навіть власноруч подоїти козу, а також продегустувати смачні молочні продукти.