5 шокуючих способів їсти кавун (фото)

Здається, існує лише два способи їсти кавун: просто їсти і їсти його багато. Однак, у світі знають чимало інших способів, які можуть здаватись нам дивними або навіть шокуючими. Однак, чому б не поекспериментувати?

Приміром, в Італії готують "кавунов піцу": великі круглі шматки кавуна посипають сиром фета, кільцями червоної цибулі, базиліку та поливають бальзамічним оцтом. Існує і простіший варіант, коли шматочки кавуна загортають у прошутто.

В мексиканській кухні кавун використовують для приготування соусу. Дрібні шматочки кавуна змішують з подрібненим огірком, червоною цибулею, петрушкою, халапеньо, часником, сіллю та соком лайму.

Також кавун їдять з сиром з блакитною пліснявою. Гурмани вважають, що кавун гармонійно сполучається з сиром дорблю, рукколою, перцем чилі, спеціями та оливковою олією.

Ну, а почати експерименти можна, додавши до кавуна сир фета, а для пікантності - ще й червоний перець та оливкову олію.